Markku Rantahalvari Opiskelijoiden Liikuntaliiton koulutus- ja tapahtumakoordinaattoriksi

Markku Rantahalvari on aloittanut Opiskelijoiden Liikuntaliitossa (OLL) koulutus- ja tapahtumakoordinaattorina. Hänen työnkuvaansa kuuluvat muun muassa OLL:n koulutusten ja webinaarien järjestäminen sekä Opiskelijoiden SM-kisoihin ja kansainvälisiin kilpailuihin liittyvä koordinointitehtävät.

Koulutukseltaan Markku Rantahalvari on filosofian maisteri ja hän on aiemmin toiminut esimerkiksi kouluttajana Opettajat ilman rajoja -järjestössä, projektivastaavana Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:ssä ja toiminnanjohtajana pesäpalloseura Puna-Mustissa. Lisäksi hänellä on urheilijataustaa amerikkalaisessa jalkapallossa.   

“Markulla on monipuolinen tausta ja kova osaaminen eri työpaikoista ja -tehtävistä, joten hän tulee varmasti täydentämään hyvin OLL:n työyhteisöä”, toteaa Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajana vuoden alussa aloittanut Soile Koski-Aho.

“Mahtavaa tehdä paluu korkeakoulumaailmaan ja erityisesti liikunnan pariin. Opiskelijana OSM-kisat olivat vuoden kohokohtia, joten innolla odotan mitä työ “aidan” toisella puolella tuo tullessaan”, kommentoi Rantahalvari uutta tehtäväänsä.

 

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Soile Koski-aho, puh 044 7800 211

Pääsihteeri Elina Havu, puh 050 524 9096