OLL hakee koulutus- ja tapahtumakoordinaattoria

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan yhteistyö- ja edunvalvontaorganisaatio. OLL:n tavoitteena on edistää korkeakouluopiskelijoiden liikunnan harrastamista ja opiskeluaikaisia liikuntamahdollisuuksia.

Haemme nyt joukkueeseemme KOULUTUS- JA TAPAHTUMAKOORDINAATTORIA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Koulutus- ja tapahtumakoordinaattorina päävastuunasi on OLL:n koulutusten ja webinaarien järjestäminen, Opiskelijoiden SM-kisojen koordinointi, yhteydenpito OSM -kisajärjestäjiin ja lajiliittoihin sekä kansainvälisiin kilpailuihin liittyvät koordinoivat tehtävät (SELL -kisat, Opiskelijoiden EM -kisat, EUSA Games).

Edellytämme hakijoilta korkeakouluopintoja ja kokemusta järjestötoiminnasta. Oma-aloitteisuus, hyvä kirjallinen ilmaisutaito, tietotekniset taidot, esiintymistaito sekä hyvät sosiaaliset taidot ovat työn menestyksekkään hoitamisen kannalta tärkeitä. Arvostamme kokemusta seuratoiminnasta, kilpailutoiminnan organisoimisesta, palvelumuotoilusta ja koulutusten järjestämisestä. Edellytämme hakijoilta matkustusvalmiutta ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tarjoamme Sinulle kontakteja lajiliittoihin ja OLL:n jäsenkenttään, joustavat työajat ja nuorekkaan työyhteisön valtakunnallisten opiskelijajärjestöjen yhteisellä toimistolla.

Työsopimus on voimassa toistaiseksi alkaen 2.1.2018 tai sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen (37,5 h/vk) ja palkka perustuu Urheilujärjestöjä koskevaan työehtosopimukseen (vaativuustaso C).

OLL korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakemuksia eritaustaisilta ihmisiltä.

Hakemukset ansioluetteloineen 28.11.2017 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen (marjukka.mattila(a)oll.fi). Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti heti hakuajan päätyttyä. Haastattelut pidetään viikolla 49.

Tiedusteluihin vastaavat: varapuheenjohtaja Juho Paavola puh. 044 780 0215 / juho.paavola(a)oll.fi sekä Koulutus- ja tapahtumakoordinaattori Jenny Söderman puh. 044 780 0217/jenny.soderman(a)oll.fi.