Helsinki City Run (HCR) on Suomen ylivoimaisesti suurin puolimaraton, joka kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Oletpa juoksijana kokematon tai tähtäimessäsi on syksyn Helsinki City Marathon, on HCR sinun paikkasi saada mahtava juoksukokemus, hioa kuntoasi ja ennen kaikkea haastaa itsesi!

Opiskelija-alennuksen saa vain näyttämällä voimassaolevaa opiskelijakorttia ilmoittautumispaikalla!

-10% alennus Helsinki City Runille 2019!

Suomen suosituin puolimaraton Helsinki City Run juostaan jälleen 18.5.2019. Haasta opiskelukaverit mukaan kokemaan kansainvälisen suuren juoksutapahtuman unohtumaton tunnelma! Alennus normaalihintaisesta ilmoittautumisesta ilmoittautumisajan päättymiseen asti.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) on neuvotellut opiskelijoille alennukset Helsinki City Runille ja Helsinki City Marathonille. Kaikki Opiskelijoiden Liikuntaliittoon kuuluvien ylioppilaskuntien ja opiskelijakuntien jäsenet sekä Poliisiammattikorkeakoulun, Tahkon Tallin ja Kadettitoverikunnan opiskelijakortin haltijat ovat oikeutettuja opiskelija-alennukseen.

Tarkista kuulutko OLL:n jäseniin täältä https://oll.fi/oll/toimintaymparisto/olln-jasenet/. Opiskelija-alennus ei koske toisen asteen opiskelijoita tai avoimen yliopiston tai avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

Ilmoittaudu tapahtuman nettisivujen kautta ja hyödynnä ilmoittautumiskoodi maksusivulla.

HCR ½ maraton

HELSINKI CITY RUN PUOLIMARATHON -10 %

KOODI: HCR19OLL

 

FIN: https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=4100&defaultdistance=2&skipinfo=true

Ilmoita myös korkeakoulusi ilmoittautumislomakkeen ”SEURA/YRITYS/KORKEAKOULU”-kohtaan ja arvioi tavoiteaikasi realistisesti ruuhkien välttämiseksi!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
www.helsinkicityrun.fi

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä:

Markku Rantahalvari/OLL
markku.rantahalvari@oll.fi , +358 44 7800 217

 

logo_hsp_services_vihrea_cmyk HCR2014_2344