Kuva: Tomi Jokela

Opiskelijoiden Liikuntaliitto yhdessä Suomen Voimalajiliiton kanssa tarjoaa OLL:n jäsenille kilpailulisenssin etuhintaan.

                          Lisenssin hinta on 40€ vuonna 2020 (ostettavissa jo nyt). Normaali lisenssi 65€.

Tutustu lisenssin ostoon täältä. 

Tällä lisenssillä voit osallistua kaikkiin Voimalajiliiton toiminnan alaisiin kilpailuihin lisenssin voimassaoloaikana, edellyttäen että sinulla on voimassaoleva antidoping-sopimus ja voit osallistua kilpailuun liiton sääntöjen, ikäsi, sukupuolen tai karsintatuloksen perusteella.

HUOM! Antidoping-sopimus hyväksytään lisenssin oston yhteydessä hyväksymällä rekisteriseloste (ks. rekisteriselostelinkki).

 

Lisenssi edellyttää voimassaolevaa jäsenyyttä OLL:n jäsenjärjestössä. Tarkista tästä oletko OLL:n jäsen!

 

Lisenssin oston jälkeen lähetä kuva opiskelijakortistasi osoitteeseen info@suomenvoimalajiliitto.fi todistaaksesi oikeutesi OLL-lisenssiin.

Voimalajiliitto on kehonvoimaa vaativien lajien lajiliitto, joka toimii antidoping-toiminnan alaisuudessa. Voimalajiliitto on Suomen Olympiakomitean jäsen.

Voimalajiliiton lajit ovat: Vahvin mies/nainen, tankotanssi (useita eri sarjoja), otevoima highland games, köydenveto sekä lukuisia yksittäisiä kilpailuja kuten maastanoston SM-kilpailut, timanttityttö- ja stoneman-lajit. Useassa lajissa on eri paino- ja ikäluokkia.

Voimalajiliiton tarkoituksena on edistää, valvoa ja kehittää eri voimailulajien suosiota ja levittää harrastusta sekä kilpailutoimintaa paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Voimalajiliitto edistää kiinnostusta terveyteen tekemällä antidoping-työtä voimalajeissa,tarjoten mahdollisuuksia harjoitella ja kilpailla voimalajeissa päihteettömästi, ilman doping-aineita.

 

Kaikilla Suomen Voimalajiliiton tai Kansainvälisen Voimalajiliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvilla on oltava voimassa oleva liiton kilpailijalisenssi sekä antidoping-sopimus, jotka sitouttavat urheilijan Suomen Voimalajiliiton ja Kansainvälisen Voimalajiliiton säännöstöön ja Suomen Antidopingsäännöstöön.

 

Kuvat: Tomi Jokela