Huomionosoituksia ja säihkettä OLL:n vuosijuhlissa

Vuosijuhlilla oli havaittavissa suuren urheilujuhlan tuntua.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry juhlisti  95-vuotista taivaltaan 2. helmikuuta Helsingissä. Juhlat kokosivat yhteen runsain määrin OLL:n tärkeimpiä sidosryhmiä, yhteistyökumppaneita sekä alumneja vuosien varrelta.

Opiskelijoiden Liikuntaliiton ja sen edeltäjän Suomen Akateemisen Urheiluliiton perinteisiin on kuulunut muistaa ja kunnioittaa vuosijuhlissaan henkilöitä, jotka ovat erityisen merkittävällä tavalla edistäneet suomalaista opiskelija- ja korkeakoululiikuntaa sekä liiton pyrkimyksiä. Vuonna 2019 OLL muisti seuraavia henkilöitä:

OLL:n vuosijuhlassa palkitut. Valitettavasti sairastapaukset verottivat osallistujia. (Vasemmalta: Hanna Huumonen, Jukka Tirri, Hilkka Pöyhönen).

Ansiomerkki
Hanna Huumonen
Päivi Aalto-Nevalainen
Janne Pakarinen
Kaisa Larjomaa

Kunniamerkki
Jukka Tirri
Hilkka Pöyhönen

 

Juhlaa elävöittivät palkitsemisten lisäksi Golden Spirit Angels -joukkueen cheerleading-esitys sekä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön varajohtajan ja kisatiimin päällikön, Leena Paavolaisen, juhlapuhe. Puheessaan Paavolainen muistutti Opiskelijoiden Liikuntaliiton tärkeästä roolista menneinä vuosina ja erityisesti tulevaisuudessa niin poliittisella kuin liikuntakentälläkin.  

 

Vuosijuhlat olivat loistava alku vuodelle 2019 ja ne kannustavat OLL:n työntekijöitä jatkamaan työtään liikunnan eteen. Iso kiitos kaikille osallistuneille!