IDUS-päivä tulee jälleen, muista ilmoittaa tapahtumasi meille

Maailmanlaajuinen opiskelijaliikunnan juhlapäivä tulee taas! FISU:n eli kansainvälisen opiskelijaurheiluliiton koordinoima ja Unescon tukema IDUS (International Day of University Sport) on omistettu opiskelijaliikunnalle. 20.9. järjestettävää IDUS-päivää vietetään jo neljättä kertaa. Kuka tahansa korkeakouluyhteisö tai yksittäinen opiskelija voi osallistua päivään järjestämällä oman opiskelijaliikunta-tapahtumansa. Tapahtuma voi olla joko pienimuotoinen tempaus, isompi tapahtuma tai vaikkapa yhteislähtö lenkille. Tärkeintä ei ole tapahtuman koko vaan opiskelijaliikunnan ilo.

Suomessa IDUS-tapahtumia koordinoi Opiskelijoiden Liikuntaliitto. Nyt viimeistään kannattaa alkaa suunnitella omaa tapahtumaa! Saadaksesi näkyvyyttä omalle tapahtumallesi toimi seuraavasti:

– ilmoita IDUS-tapahtumasi (mitä, missä, milloin, kenen järjestämä, linkki tapahtumaan) meille osoitteeseen oll@oll.fi. Toimithan nopeasti: viimeistään 4.9. OLL:lle ilmoitetut tapahtumat julkaistaan virallisessa IDUS-päivästä kertovassa tiedotteessamme. Voit ilmoittaa IDUS-päivään liittyvän tapahtumasi meille myös myöhemmin. Siinä tapauksessa pyrimme mainostamaan tapahtumaa liiton somekanavissa. 

– luo Facebookissa tapahtumallesi oma event ja jaa Facebook-eventisi FISU:n kanssa: https://www.facebook.com/events/652839658555000/ 

– käytä tapahtumasi viestinnässä IDUS-päivän virallista aihetunnistetta #LetsIDUS

 


Lisätietoa tapahtumasta (englanniksi) löydät täältä: https://www.fisu.net/education/international-day-of-university-sport