Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki)

Lisätietoja
ylitarkastaja Sari Virta, puh. 0295 330 377
osastosihteeri Päivi Wathén, puh. 0295 330 341
Sähköposti: etunimi.sukunimi@minedu.fi

Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Seuratuki on tarkoitettu valtionavustukseksi silloin, kun seura haluaa kehittää lasten ja nuorten matalan harrastuskynnyksen toimintaa, kokeilla innovatiivisia uusia juttuja, lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä. Seuratuen avulla edistetään monimuotoisen liikunnan kansalaistoiminnan toteutumista.

Opetus- ja kulttuuriministeriö julistaa liikuntalain (390/2015) 14 § nojalla haettavaksi harkinnanvaraisen määrärahan urheilu- ja liikuntaseurojen perustoiminnan kehittämiseen.

Kehittämishankkeiden sparraus

Seuran kehittämishankkeessa ja siihen liittyvässä seuratuen hakemisessa sparraavat liikuntajärjestöjen ja lajiliittojen seurakehittäjät. Ole yhteydessä oman lajisi, liittosi tai alueesi sparraajaan.

Kiinnostuitko? Haku sopii erinomaisesti myös opiskelijaurheiluseuroille. Lue lisää Hakuohjeet-linkistä.

www.minedu.fi

www.seuratuki.fi

PS: Haku päättyi joulukuussa 2015 seuratuen hakuun. Seuraava haku aukeaa taas syksyllä 2016. Päivitämme tänne hakukuulutuksen heti kun se julkaistaan!

Lisätietoja OLL:n puolesta antaa Jenny Söderman, (jenny.soderman@oll.fi, 0447800217).