Tervetuloa vuoden toiseen liikunnan sektoritapaamiseen Vihdissä sijaitsevaan leiri- ja kurssikeskus Enä-Seppään (ke-to) 20.-21.4.2016! Paikkana toimivat leiri- ja kurssikeskus Enä-Sepän tarjoamat tilat. Sektoritapaaminen on tarkoitettu erityisesti opiskelija- ja ylioppilaskuntien hallitusten liikuntavastaaville, mutta myös muut opiskelijaliikunnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tapaamiseen. Ohjelmaan on sisällytetty myös runsaasti  mielenkiintoista ohjelmaa, kuten liikuntaa ja saunomista sekä vapaamuotoista ajanviettoa hyvällä porukalla.

Tapaamisessa syvennytään OLL:n toimintaan sekä tarkastellaan paikallisia liikunnan edistämissuunnitelmia. Ohjelmaan mahtuu myös yhdenvertaisuuskoulutusta sekä mm. korkeakoululiikuntaan liittyvien eri hankkeiden esittelyä. Alustavan ohjelman löydät alta.

Majoitus on leiri- ja kurssikeskus Enä-Sepässä kahden ja kuuden hengen huoneissa. Paikalla on mahdollisuus saunomiseen sekä paljun käyttöön. Seminaarin hinta on 50 euroa/henkilö ja sisältää ohjelman, ruokailut, majoitukset ja aktiviteetit. Kaikki sektoritapaamiset laskutetaan kerralla vuoden lopussa. Huomaathan, että ilmoittautuminen sektoritapaamiseen on sitova, jonka peruminen on mahdollista vain asianmukaista lääkärintodistusta vastaan.

Huom! Jokaisen osallistujan pyydetään ottamaan omat liinavaatteet mukaan/Vi hoppas att du bringer din egna linnen med dig/We hope that you will take your own linen with you.

Ilmoittautumaan pääset tästä
You can register here
Du kan registera här

SEKTORITAPAAMISEN OHJELMA

Keskiviikko 20.4. (Leirikeskus Enä-Seppä, majoitusrakennus)
9.40               Lähtö Rautatieasemalta
10.30              Saapuminen Enä-Sepän leirikeskukseen, majoittautuminen
11.00              Esittäytymiskierros+OLL:n kuulumiset
12.00              Lounas
13.00              EUSA-esittely
13.45              OLL:n talous
15.00              Yhdenvertaisuuskoulutusta
16.30              Päivällinen
18.00              Liikuntaa
19:00              Sauna/Palju+iltapalaa

Torstai 21.4. (Leirikeskus Enä-Seppä, majoitusrakennus)
8.00               Aamiainen
9.00               Paikalliset kuulumiset+paikalliset liikunnan edistämissuunnitelmat
11.00              SportAppro
12.00              Lounas
13.00              Kuntavaalit 2017: Mitä teemoja?
14.30              Lähtökahvit
15.00              Paluu Helsinkiin

Matkakorvauksista:
OLL korvaa jäsenjärjestöjensä (OLL:oon kuuluvat ylioppilaskunnat, SAMOK, Tahkon Talli ja Kadettitoverikunta) sekä niiden jäsenjärjestön edustajien matkakulut koulutuksiin matkustusohjesäännön mukaan. Matkakorvausanomus tulee toimittaa OLL:oon viimeistään kuukauden sisällä tapahtumasta. Myöhästyneitä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. OLL korvaa jäsenjärjestöjensä edustajien matkakulut (sektoritapaamisiin) koulutustoiminnan matkakorvaussäännön mukaisesti:
”Matkakorvaus myönnetään halvimman kulkuvälineen mukaisesti (useimmiten VR II:n opiskelijahintojen mukaan) siten, että omavastuun ylittävältä osalta (omavastuu 20 euroa) korvataan 100 %, taksikuluja ei korvata. Matkakulut korvataan maksimissaan kolmelle jäsenjärjestön edustajalle/tapaaminen. Mikäli tapahtumaan on lähdetty (päiviä tai lyhintä käytettävää aikaa) aikaisemmin ja estytään osallistumasta itse tapahtumaan, OLL ei korvaa matkasta aiheutuneita kuluja.”

Lisätietoja/more information/mera information:
Koulutus- ja tapahtumakoordinaattori Jyrki Eriksson, 044-7800217, jyrki.eriksson@oll.fi