Hei sinä liikuntatuutoroinnin järjestämisestä kiinnostunut,

 

Tervetuloa mukaan Liikuntatuutorointipäivään 11.2.2019!

Työskenteletkö liikuntatuutoroinnin parissa toimintaa koordinoiden ja tuutoreita kouluttaen? Vai eikö teidän korkeakoulussanne ole vielä liikuntatuutorointia ja haluaisit polkaista sen käyntiin? Jos vastasit toiseen kysymyksistä kyllä, tämä tapahtuma on sinua varten!

Liikuntatuutorointi on ollut todellinen menestys, sillä käytäntö on levinnyt yli 20 paikkakunnalle. Nyt sinulla on mahdollisuus viettää koko päivä muiden liikuntatuutoroinnin parissa toimivien kanssa oppien uutta omaan korkeakouluusi vietäväksi. 

Valtakunnallinen liikuntatuutoroinnin koulutus järjestetään:

Maanantaina 11.2. kello 10–16

Helsingissä OLL:n toimistossa, osoitteessa Lapinrinne 2.

Päivän ohjelmassa käydään läpi liikuntatuutoroinnin perusraameja sekä jaetaan kokemuksia ja hyviä käytäntöjä osallistujien kesken.  Lisäksi keskitytään yhdessä ratkaisemaan liitu-toiminnan ajankohtaisia haasteita.

Tapahtuma järjestetään suomen kielellä, ja sen minimiosallistujamäärä on 8 henkilöä. Mikäli emme saa tuota osallistujamäärää kasaan, tapahtuma peruutetaan.  Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 28.1.2019  täällä.

Osallistumismaksu on 20 €/hlö (sis. ohjelman, lounaan ja iltapäiväkahvit). Jos olet ylioppilas- tai opiskelijakuntasi hallituksen jäsenenä osallistumassa OLL:n sektoritapaamiseen 12.-13.2., maksuun sisältyy myös hotellimajoitus Helsingissä 11.2-12.2. väliselle yölle.

Huom! Liikuntatuutorointipäivään on nyt mahdollista osallistua myös etänä verkkoyhteyden avulla. Linkki osallistumiseen toimitetaan ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

 

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää tai toiveita tapaamisen ohjelmaan, ole rohkeasti yhteydessä! (anniliina.ikonen@oll.fi / +358 44 780 0219)