LTKY hakee Opiskelijoiden Liikuntaliiton jäsenyyttä

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta (LTKY) on 30.3.2016 järjestetyssä edustajiston kokouksessaan päättänyt hakea Opiskelijoiden Liikuntaliiton jäsenyyttä.

Päätös juontaa juurensa vuoteen 2014, jolloin Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) erotessa OLL:n jäsenyydestä ylioppilaskunnat siirtyivät päättämään itsenäisesti OLL:n jäsenyydestään, kun ylioppilaskuntien jäsenyys oli aiemmin tapahtunut SYL:n kautta. Tällöin LTKY päätti olla liittymättä OLL:n jäseneksi.

OLL on kuitenkin jatkanut LTKY:n kanssa keskustelua jäsenyydestä vuoden 2014 jälkeenkin, mikä tuotti nyt molemmille osapuolille mieluisan tuloksen.

”Haimme jäsenyyttä, sillä näimme siinä selkeitä etuja, kuten OLL:n tekemän edunvalvontatyön ja liiton kautta saatavat vakuutukset ja muut edut. Koimme jäsenyyden tärkeäksi varsinkin siksi, että haluamme kehittää omaa korkeakoululiikuntaamme ja toivomme saavamme tähän tukea OLL:lta”, LTKY:n hallituksen puheenjohtaja Ville-Matti Rissanen toteaa.

OLL:n toimistolla tieto LTKY:n paluusta otetaan riemuiten vastaan.

”On mahtavaa, että OLL:n tekemä työ näkyy ja se koetaan hyödylliseksi. On hienoa saada LTKY takaisin mukaan liittoon ja odotan innolla yhteistyötä”, OLL:n puheenjohtaja Bennie Wardi iloitsee.

OLL tulee hyväksymään LTKY:n jäsenhakemuksen hallituksen kokouksessaan 18.4.2016.

 

Lisätietoja:
Bennie Wardi
Puheenjohtaja
Opiskelijoiden Liikuntaliitto
p. 044 7800 211
bennie.wardi(at)oll.fi