Urheiluvaatevalmistaja Macron tarjoaa alennettuun hintaan Opiskelijoiden Liikuntaliiton jäsenille tuotteita liikuntaan ja vapaa-aikaan.

Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus tilata itsellesi, seurallesi, järjestölle tai muulle yhteisölle erittäin edullisesti vaatteita ja muita tuotteita Macronilta. Macron on tehnyt OLL:a varten oman valikoiman josta voit valita itsellesi sopivimmat tuotteet.

Lisäksi OLL:n jäsenjärjestöt pystyvät valitsemaan Macronin muusta valikoimasta itselleen tuotteita -50 % alennuksella ja suunnitella ne omin painatuksin. Oli teillä sitten tarvetta urheiluturnaukseen peliasulla, järjestölle hupparit tai vaikka opiskelijatapahtumaan yhtenäiset asut järjestäjille, kannattaa tilaus tehdä Macronin kautta. Lisäohjeet tilaukseen valikoiman alla. Jos tulee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Markku Rantahalvariin:  044 780 0217; markku.rantahalvari@oll.fi.

Alta löydät tällä hetkellä jäsenetuhintaan saatavat tuotteet. Voit myös ehdottaa uusia tuotteita valikoimaamme. Macronin koko valikoiman löydät täältä http://macronfinland.fi/fi.

 

Tilausohjeet

Yksittäistilaus

  1. Rekisteröidy http://macronfinland.fi/fi/omat-sivut/rekisteroidy?tc=OLL
  2. Rekisteröitymisen jälkeen löydät OPISKELIJOIDEN LIIKUNTALIITTO -valikosta alennetut tuotteet
  3. Samaan ostokseen voit lisätä myös tuotteita, jotka eivät ole jäsenhintaisia
  4. Siirry maksamaan

Tilaus esim. opiskelijaurheiluseuralle, ainejärjestölle, opiskelijaporukalle

  1. Tarkista alla olevasta listasta onko korkeakoulullasi oma yhteystaho jonka kautta saat tehtyä tilauksen.
  2. Ei ollut. Ota yhteys Markku Rantahalvariin markku.rantahalvari@oll.fi  044 780 0217 ja kerro kuka tilaa, mitä tilaa (tuotteen ei tarvitse olla OLL:n valikoimassa ja saatte jäsenalennuksen siihen myös) ja tilauksen yksityiskohdat. Tuleeko logo- tai nimipainatuksia jne.?
  3. Saatte tarvittaessa mahdollisuuden maksaa laskulla.
  4. Ilman omia painatuksia OLL:n valikoimasta tekemäsi tilauksen voit hoitaa samalla tavalla kuin yksittäistilauksen.

Meidän kautta emme voi valitettavasti luvata, että pääset kokeilemaan tuotteita etukäteen.