OLL: Hallitusohjelma antaa hyvän pohjan Liikkuva koulu / opiskelu -ohjelman laajentamiseen korkeakouluihin

KANNANOTTO 13.6.2019

 

Opiskelijoiden Liikuntaliitto on iloinen hallitusohjelman liikuntakirjauksista. OLL:n mielestä hallitusohjelma antaa myös erinomaiset valmiudet Liikkuva koulu / opiskelu -ohjelman systemaattiseen laajentamiseen ja toteuttamiseen Suomen korkeakouluissa.

”Uuden hallitusohjelman mukaan Liikkuva koulu -ohjelmaa laajennetaan eri elämänvaiheisiin. Liikkuva koulu -ohjelman idea ja toimintamallit ovat olleet menestyskonsepti, joten on paitsi hienoa myös erittäin perusteltua konseptin systemaattinen laajentaminen esimerkiksi varhaiskasvatukseen ja korkeakouluopiskelun elämänvaiheeseen”, kommentoi OLL:n puheenjohtaja Joonas Suikula.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto korostaa, että hallitusohjelman toteuttaminen myös liikunta-asioiden osalta tulee aloittaa pikaisesti.

“Hyvät tai erinomaisetkaan liikuntakirjaukset eivät sinällään vielä riitä mihinkään. Ansaitun pienen hengähdystauon jälkeen on alettava rivakasti toteuttamaan hallitusohjelmaa. Opiskelijoiden Liikuntaliitto on myös omalta osaltaan valmis tukemaan Liikkuva koulu / opiskelu -ohjelman systemaattista toteuttamista Suomen kaikissa korkeakouluissa”, päättää puheenjohtaja Suikula.

 

OPISKELIJOIDEN LIIKUNTALIITTO RY – OLL

Joonas Suikula                   Ida Bolander
Puheenjohtaja                    Pääsihteeri

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Joonas Suikula, joonas.suikula(a)oll.fi, 044-7800214
Korkeakoululiikunnan erityisasiantuntija Jussi Ansala, jussi.ansala(a)oll.fi, 044-7800214

Lue hallitusohjelma kokonaisuudessaan täältä