Vuoden Liekehtijä

Liekehtijä-haalarimerkki

 

Vuoden Liekehtijä -palkinto myönnetään aktiiviselle opiskelijaliikuntatoimijalle. Vuoden Liekehtijäksi voi esittää ketä tahansa aktiivista liikuntatoimijaa. Opiskelijoiden Liikuntaliiton hallitus päättää hakemusten perusteella palkinnonsaajasta liittokokouksen alla.

Aikaisempina vuosina palkinnon on saanut muun muassa SportAppron järjestämisestä, harrastusseuran kehittämisestä ja aktiivisesta vapaaehtoisuudesta liikunnan parissa.

Vuoden Liekehtijä -palkinto myönnetään kenelle tahansa aktiiviselle liikuntatoimijalle, joka on edistänyt opiskelijaliikuntaa niin omassa aine-/tiedekuntajärjestössä, osakunnassa, harrastejärjestössä, opiskelijaurheiluseurassa tai opiskelija-/ylioppilaskunnassa.  Ilmianna meille siis vapaaehtoinen, joka tuntee sydämen paloa liikuntatoimintaa kohtaan, innostaa muita liikkumaan ja antaa toiminnalle pyyteettömästi myös omaa aikaansa. Vuoden 2019 Liekehtijän viimeinen ilmiantopäivä on 31.10.2019.

 

Lisätietoa Vuoden Liekehtijä -kilpailusta antaa OLL:n koulutus- ja tapahtumakoordinaattori Markku Rantahalvari (markku.rantahalvari@oll.fi, 0447800217).