Vuoden liekehtijäksi 2014 valittiin Metropolia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan Noora Pulli. Noora voitti kilpailun ylivoimaisesti yli 80 tykkäyksen saldollaan. Nooran suosituskirjeessä kuvailtiin vuoden 2014 liekehtijää seuraavasti:

”Noora on toiminut opiskelijoiden liikuntakerho Asennon vetäjänä nyt 3 vuotta. Noora on pyyteettömästi ja intohimoisesti kutsunut opiskelijoita mukaan liikkumaan liikuntakerho Asentoon. Asennossa ei ole niinkään kyse siitä kuka voittaa tai kuka hikoilee kovinten, vaan siitä että opiskelijat liikkuvat yhdessä ja pitävät hauskaa. Noora varmistaa joka viikko että paikalle saapuu liikkujia kontaktoimalla heitä henkilökohtaisesti käytävillä ja somessa. Koulujen jäädessä kesälomalle Asento jatkaa toimintaansa, sillä Noora kutsuu mukaansa ulos pelailemaan milloin mitäkin, viime kesän pelatuimmat lajit olivat jalkapallo ja frisbeegolf.

Noorasta saattaa saada ensiksi vaikutelman että kyseessä on hiljainen ja rauhallinen henkilö. Mutta kun Nooraan tutustuu paremmin ja Nooran kanssa toimii enemmän nousee hänestä selkeästi esille se minkä vuoksi Noora on Asennon sydän tänä päivänä. Noora ei helpolla luovuta ja uskaltaa lähteä moneen mukaan vähilläkin pohjustuksilla. Nooran ’’can do’’ asenne myös tarttuu muihin, jonka vuoksi Asentokin kukoistaa tänä päivänä vahvempana kuin koskaan.”

 

10702186_10152381484306966_3673658672893195044_n