OLL:n liittokokous kokoontuu Vierumäellä

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) liittokokous järjestetään 9.–10.11.2017 Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. Liittokokouksessa linjataan, mitä toimintaa ja edunvalvontaa opiskelijoiden fyysisen aktiivisuuden lisäämiseksi tullaan seuraavien vuosien aikana liitossa tekemään. Liittokokouksessa valitaan myös puheenjohtaja ja hallitus tulevalle vuodelle.

Liittokokous alkaa torstaina 9.11. klo 10.00. Kaksipäiväisen liittokokouksen aikana käsitellään muun muassa liiton liikuntapoliittinen linjapaperi, keskipitkän aikavälin taloussuunnitelma 2018-2020 sekä talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2018. Lisäksi kokouksessa luovutetaan OLL-malja ja Vuoden liekehtijä -palkinto vuonna 2017 ansioituneille toimijoille. Liittokokous valitsee liitolle myös hallituksen vuodelle 2018. Ehdokkaita liiton puheenjohtajaksi on ennakkoon ilmoittautunut kaksi.

Liittokokouspuheen pitää torstaina 9.10. aamupäivällä Liikkuva koulu -ohjelman ohjelmajohtaja Antti Blom. Liikkuva koulu edistää koulu- ja opiskelupäivien liikunnallistamista Suomessa ja on OLL:n pitkäaikainen yhteistyökumppani.  

Opiskelijoiden Liikuntaliitto edustaa Suomen yhteensä noin 300 000 korkeakouluopiskelijaa. OLL:n jäsenjärjestöjä ovat Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto – SAMOK ja kaksitoista ylioppilaskuntaa (AYY, HYY, ISYY, JYY, LTKY, LYY, SHS, SKY, TAMY, TTYY, TYY, VYY) sekä Kadettitoverikunta ja Tahkon Talli. Lisäksi OLL:lla on yhteistoimintajäseniä, jotka ovat Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LAMK Sports, Turun yliopistoliikunta ja Unisport.

Tiedotusvälineet ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan liittokokousta. Henkilövalinnat tehdään perjantaina aamupäivällä. Valinnoista tiedotetaan medialle vaalien jälkeen.

Liittokokousmateriaalit:https://oll.fi/liittokokous

Liittokokousta voi seurata striimauksen välityksellä osoitteessa: https://webcast.dimmercity.fi/view/OLL/Liittokokous2017

Lisätietoja:

Pääsihteeri Hilkka Pöyhönen 044 780 0210, hilkka.poyhonen(a)oll.fi

Puheenjohtaja Marjukka Mattila 044 780 0211, marjukka.mattila(a)oll.fi