Osallistu vuoden suurimpaan juoksutapahtumaan jäsenetuhintaan

Opiskelija, nyt on aika kaivaa lenkkarit esiin ja pinkaista juoksupolulle! Paras tapa saada kunnon startti juoksutreeneihin on osallistua juoksun superpäivään, Helsinki City Running Day -tapahtumaan. Suursuosion saavuttanut HCRD on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta, ja samalla lajikirjo on laajentunut. Tänä vuonna juoksutapahtuma järjestetään 18.5. Päivän aikana juostaan Helsinki City Run, Helsinki City Marathon, Helsinki City Marathonviesti, Helsinki City 5 -katujuoksu, Helsinki City Double sekä lasten Minimarathon.

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) opiskelijajäsenenä saat tuntuvan alennuksen osallistumishinnasta ilmoittautumisajan loppuun asti seuraavissa lajeissa:

Helsinki City Marathon -20% (alennuskoodi HCM19OLL)

Helsinki City Run Puolimarathon -10% (alennuskoodi HCR19OLL)

Helsinki City Marathonviesti -10% (alennuskoodi HCMV19OLL)

Helsinki City 5 -10% (alennuskoodi CITY519OLL)

Ilmoittaudu haluamaasi lajiin tapahtuman nettisivujen kautta ja hyödynnä ilmoittautumiskoodisi:

https://www.helsinkicityrunningday.fi/ilmoittaudu/

Helsinki City Marathoniin, Helsinki City Runiin ja Helsinki City Marathonviestiin ilmoittautuessasi muista ilmoittaa korkeakoulusi ilmoittautumislomakkeen kohtaan ”YRITYS/SEURA/KORKEAKOULU”.

Tapahtuman aikana kisataan myös opiskelijoiden marathonin ja puolimarathonin Suomen-mestaruuksista.  

Katso tapahtuman lisätiedot ja ehdot opiskelija-alennuksen saamiseksi OSM-kisojen nettisivuilta (Helsinki City Marathon täältä ja Helsinki City Run, Helsinki City Marathonviesti ja Helsinki City 5 täältä) sekä Helsinki City Runin nettisivuilta: https://www.helsinkicityrunningday.fi/