osmkisat.fi kokoaa kaikki kisat yhteen palveluun

Opiskelijoiden SM-kisoille on avautunut uusi osmkisat.fi -sivusto, jonka kautta korkeakouluopiskelijat pääsevät ilmoittautumaan suoraan kisoihin ja selaamaan jo ilmoittautuneita osallistujia. Sivuston ja konseptin kehittämistyön myötä tuodaan opiskelijaliikuntaa vahvemmin ja selkeämmin esille myös muille sidosryhmille. Uudistuksen tavoitteena onkin lisätä kisojen kävijämäärää ja tunnettuutta.

Opiskelijoiden Liikuntaliitossa toteutetetun palvelumuotoiluprojektin myötä OSM-tapahtumakonseptia muovattiin asiakaslähtöisempään suuntaan. Samanaikaisesti rakennettiin kisoille yhtenäinen ilmoittautumisjärjestelmä, uudet nettisivut ja visuaalinen ilme.

OSM-kisat loikkaavat uuden digitaalisen palvelun avulla aimo harppauksen eteenpäin. Nyt kisoihin ilmoittautuminen on helpompaa ja opiskelijat pääsevät näkemään kaikki kisat yhdellä vilkaisulla. Palvelua on kehitetty kisojen järjestäjien, osallistujien sekä yksittäisten opiskelijoiden palautteiden avulla ja kehitystyö jatkuu edelleen”, innostuu OLL:n tapahtumista vastaava varapuheenjohtaja Juho Paavola.

osmkisat.fi -palvelun myötä toteutetaan ensimmäistä kertaa matalan kynnyksen keilailun Let´s Bowl -kilpailu. Kilpailuformaattina on 3-5 hengen joukkuekisa: joukkue käy keilaamassa omalla lähihallilla, täyttää tuloslomakkeen ja jättää sen hallille, joka välittää tulokset Suomen Keilailuliittoon. Joulukuun lopussa kolme parasta joukkuetta palkitaan.

Haluamme lisätä matalan kynnyksen osallistumismahdollisuuksia ja tuoda OSM-konseptia tutuksi kaikille korkeakouluopiskelijoille. OSM-kisoihin voi osallistua kuka vaan, taitotasoon katsomatta. Tulemme kiinnittämään entistä enemmän huomiota kisojen vastuullisuuteen, kisakokemukseen sekä kestäviin tuotantoratkaisuihin”, kertoo palvelumuotoilusta vastaava koulutus- ja tapahtumakoordinaattori Jenny Söderman.

Yhteydenotot:

Varapuheenjohtaja Juho Paavola
+358 44 7800 215
juho.paavola@oll.fi

Koulutus- ja tapahtumakoordinaattori Jenny Söderman
+358 44 7800 217
jenny.soderman@oll.fi

www.osmkisat.fi
Facebook
Twitter
Instagram

Tilaa opiskelijoiden SM-kisakirje täältä

#osm2017 #osmkisat #servicedesign #digitalization #studentsports #OLLfi

Valtakunnalliset opiskelijoiden SM-kisat edistävät korkeakouluopiskelijoiden terveellistä ja liikunnallista elämäntapaa sekä opiskelijoiden hyvinvointia tarjoamalla matalan kynnyksen liikuntaa opiskelijayhteisössä sekä tuomalla liikunnan iloa ja hyvää fiilistä. Kisojen järjestäjät, jotka ovat usein opiskelijoita itsekin, saavat arvokasta kokemusta projektinhallinnasta sekä merkityksellistä tekemistä urheilun ja liikunnan parissa.

Sivuston tuotannosta vastasi Oncoden Jani Hyytiäinen ja sivujen visuaalisesta ilmeestä Teemu Perhiö.