Liikkuva koulu -ohjelman arviointi: Liikunnan tuotantokykyä lisätty
Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) toteutti tammi-maaliskuussa Liikkuva koulu -ohjelman nykyisen kärkihankekauden ulkoisen arvioinnin.
Arvioinnissa on kaksi päätulosta:
1) Etenkin alakoulujen liikunnan lisäämisen kapasiteettia eli suurinta mahdollista tuotantokykyä on kasvatettu merkittävästi
2) kapasiteetin kasvamista ei ole kuitenkaan vielä pystytty realisoimaan merkittävästi reippaana liikuntana.
Karvin arvioinnin mukaan reippaan liikunnan lisääminen edellyttäisi, että ohjelmassa mukana olevat koulut ja oppilaitokset toteuttaisivat yhteisesti sovittuja toimenpiteitä nykyistä laajemmin ja systemaattisemmin.
Lue koko arviointi täältä: http://www.liikuntaneuvosto.fi/files/658/Liikkuva_koulu_-arviointi_2019_nettiversio.pdf
Sinua voisi kiinnostaa myös
-
Liikunnan strategiarahoitus on iso vaikuttamisvoitto – ja uuden vaikuttamistyön alku
Julkaistu:Liikunta on sopimuskaudella 2025–2028 ensimmäistä kertaa osana korkeakoulujen rahoitusmallia. OLL:n viestintäpäällikkö Niko Peltokangas kirjoittaa, mitä vaikuttamistyön voitto tarkoittaa korkeakoululiikunnan tulevalle edunvalvonnalle.
-
Näin Olympiakomitean puheenjohtajaehdokkaat vastasivat OLL:n kysymyksiin
Julkaistu:Olympiakomitean puheenjohtaja valitaan lauantaina 30.11.2024. Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) on mukana valitsemassa uutta puheenjohtajaa ja hallitusta. Näin kattojärjestön puheenjohtajaehdokkaat vastasivat OLL:n kahteen kysymykseen.
Lue lisää artikkelista: Näin Olympiakomitean puheenjohtajaehdokkaat vastasivat OLL:n kysymyksiin
-
OLL:n liittokokous: Korkeakoululiikunnan palvelut on turvattava ja pidettävä pois leikkauspöydältä
Julkaistu:Korkeakoulopiskelijoiden fyysisestä aktiivisuudesta ja hyvinvoinnista on pidettävä huolta takaamalla korkeakoulujen liikuntapalveluille ja korkeakouluympäristön liikkumiselle riittävä rahoitus, vaatii Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) liittokokous. 100-vuotias liitto muistuttaa, että opiskelijoiden hyvinvoinnista huolehtimalla valtio säästää pitkän pennin sosiaali- ja terveyskuluissa ja saa työelämässä pitkään jaksavia työntekijöitä.
Sivua päivitetty viimeksi 11.9.2020